Adresse
Rubilee’s Escape House,
Rådhustorvet 5, 1. sal,
6400 Sønderborg

Tlf: 26 39 99 00
E-mail: rubilee@outlook.dk

Åbningstider
Mandag til onsdag: 12.30 - 20
Torsdag til lørdag: 12.30 - 23
Søndag: Lukket

Adresse
Rubilee’s Escape House,
Rådhustorvet 5, 1. sal,
6400 Sønderborg

Tlf: 26 39 99 00
E-mail: rubilee@outlook.dk

Åbningstider
Mandag til onsdag: 12.30 - 20
Torsdag til lørdag: 12.30 - 23
Søndag: Lukket

Home Phone Email Scroll Top

Om Escape House

HVAD?
Ét hold, én mission – én time til at fuldføre… Det er, ultra-kort fortalt, præmissen bag vores Escape Rooms, som bedst kan betegnes som en totaloplevelse med iscenesat tematisk indretning, medrivende mysterier/missioner, og et godt mix af både old school og tech savy elementer.
Det kræver teamwork, god kommunikation og kreativ tænkning at fuldføre – og så er det først og fremmest bare sjovt, en god ice breaker, og en fed oplevelse, I kan tale om længe efter…

HVEM?
Escape Rooms er for alle – om I er på date eller polterabend, skal have kollega-hygge eller familiefødselsdag, er en dameloge, et badmintonhold, et hold gamle venner, turister, eller en afdeling fra et firma, som har brug for at blive rystet sammen.– og I skal bare møde op i jeres almindelige tøj. Har nogle på holdet allerede prøvet vores Escape House? No worries – vi skifter temaer ca. en gang om året, så selvom de har prøvet ét af vores tidligere temaer, vil dette være en hel ny oplevelse

HVORDAN?
Vi har plads til op til 21 deltagere ad gangen – er I flere, kan I med fordel booke flere tider efter hinanden, dele jer i hold og så komme op og prøve efter tur. Imens kan de resterende hold fx nyde en øl el. en kop kaffe på én af caféerne eller barerne lige overfor, hvor I jo også passende kan fortsætte festlighederne bagefter.
Vi har desuden en partneraftale med Fox & Hounds, hvor I får 10% rabat på hele jeres bestilling i forbindelse med besøg hos os.

HVORNÅR?
Det bestemmer I! Vores åbningstider er man-ons: 12.30-20.00 og tors-lør: 12.30-23.00. Er I store grupper, skoleklasser el. lign. kan vi sikkert sagtens åbne før om formiddagen for jer – skriv os en mail, så finder vi en løsning. 

BETALING:
Vi tager desværre ikke kortbetaling, så det foregår pr. Mobilepay, kontant eller vi kan sende jer en (ean)faktura efterfølgende. Grundet en stigende tendens til udeblivelser, er vi desuden nødsaget til, fra februar 2024, at bede om et depositum på 600 kr. (svarende til 3 deltagere) for alle bookinger på mere end 6 personer.

PRAKTISK:
Deltagelse i vores Escape Rooms er på eget ansvar, men vi garanterer at sikkerheden er i top, og vi kan altid tage særlige hensyn ved klaustrofobi o.lign. I bestemmer selv om I ønsker døren ind til jeres rum låst eller ulåst.

Der er ikke noget farligt inde i rummene, der er heller ikke noget levende derinde, og der vil altid være lyskilder inde i rummene. Mest af alt er det bare sjovt og udfordrende – og en ny måde at være sammen på (hvor alle er offline i ene hel time!)…

Da spillet/oplevelsen foregår offline, skal I lægge jeres mobiletelefoner I en kasse når I kommer. Kassen kommer med jer ind i rummet, så den er i jeres egen varetægt hele tiden.

Det er ikke tilladt at medbringe alkohol ind i rummene, og er deltagerne meget berusede forbeholder vi os ret til at afvise dem.

GAVEKORT:
Det er naturligvis muligt at købe gavekort til vores Escape House, så leder du efter en god oplevelsesgave i Sønderborg, er du velkommen til at kigge op i vores åbningstid og købe et på et valgfrit beløb. Gavekort er gyldige i 2 år fra udstedelsesdatoen.

ANDRE SPØRGSMÅL?
Giv os et kald på tlf: 26 39 99 00 eller send os en mail på rubilee@outlook.dk

Griber du udfordringen?

Sæt dit hold, vælg jeres rum og løs missionen inden de 60 min. er gået! Easy peasy? Måske…