Cookie-politik

Hos Rubilee’s Escape House bruger vi cookies for at kunne give dig den absolut bedste oplevelse.

Cookies sørger – i korte træk, også for at indsamle anonyme statistikker, som kan bruges til at sikre mere målrettede produkter. Vores hjemmeside benytter sig af både egne og tredjeparts-cookies.

Vi vil gerne informere dig om:

  • Vores indsamling og anvendelse af data
  • Hvilke oplysninger om dig der indsamles på vores hjemmeside
  • Om hvilke af disse data vi behandler og på hvilke måder
  • Hvem du kan henvende dig til ved eventuelle spørgsmål

1. Ansvarlige organ og rettigheder for de berørte

Det ansvarlige organ for indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger er:

Rubilee Entertainment I/S
CVR: 37624292
Rådhustorvet 5, 1. sal
6400 Sønderborg
Tlf: 26 39 99 00
E-mail: rubilee@outlook.dk

Du kan til enhver tid modtage information om de oplysninger, som vi har gemt om dig. Du kan også til enhver tid gøre din ret til sletning af dine oplysninger gældende. Se mere herom længere nede i teksten.

Hvis du har spørgsmål eller helt eller delvist vil gøre indsigelse mod vores indsamling, behandling eller anvendelse af dine oplysninger så kan du fremsende din indsigelse til os via mail.

2. Personoplysninger

2.1 Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker f.eks. når du udfylder vores kontaktformular med henblik på at blive kontaktet af én af vores medarbejdere. I det omfang du udfylder vores kontaktformular og dermed giver eksplicit samtykke hertil behandler vi desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Når du booker en Escape Room oplevelse hos os, beder vi dig om at oplyse visse personlige data. For at kunne booke vores ydelse skal du som minimum oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer.
Dine persondata indhentes, registreres, opbevares og anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at oprette en booking hos Rubilee’s Escape House, samt til at overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen.

3. Hvad er en cookie?

3.1 ”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din webbrowser (f.eks. Firefox, Safari eller lignende) med det formål at genkende browseren, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra, men internettet husker dine præferencer.  Første gang du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Hos Rubilee’s Escape House anvender vi ikke p.t. cookies ud over lagring af de personoplysninger beskrevet ovenfor, men på sigt vil vi gøre brug af cookies til at optimere vores annoncering, fx Google Analytics.

3.2 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, så kan du blokere for alle cookies eller slette eksisterende cookies fra din harddisk.

4. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver fortabt, offentliggjort, misbrugt eller på anden måde kommer til uvedkommendes kendskab.

5. Indsigtsret

Du har til hver en tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Rubilee’s Escape House har registreret om dig. fx hvilke oplysninger vi har registeret om dig, hvilke formål registeringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysninger om hvorfra oplysningerne stammer.

6. Retten til sletning

I det omfang at opbevaring og anvendelse af dine oplysninger ikke er nødvendig, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen er vi forpligtede til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.

7. Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Retten til indsigelse indebærer, at du til enhver tid har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger, hvis der er særlige grunde til, at du ikke ønsker dine oplysninger behandlet.
Rubilee’s Escape House vil tage stilling til, om indsigelsen er berettiget, også selvom om vores behandling af oplysningerne i øvrigt er lovlig.

8. Retten til at tilbagekalde samtykke

Hvis du har givet samtykke til vores behandling af dine personlige oplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine persondata.
Du kan til enhver tid gøre din ret til sletning af dine oplysninger gældende ved at kontakte os på rubilee@outlook.dk

9. Retten til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

10. Automatisk sletning af persondata.

I henhold til persondatalov er vi forpligtiget til at slette data, som vi ikke har et formål for at opbevare. Det betyder at vi løbende sletter data fra vores databaser.

Griber du udfordringen?

Sæt dit hold, vælg jeres rum og løs missionen inden de 60 min. er gået! Easy peasy? Måske…

Adresse
Rubilee’s Escape House,
Rådhustorvet 5, 1. sal,
6400 Sønderborg

Tlf: 26 39 99 00
E-mail: rubilee@outlook.dk

Åbningstider
Mandag til onsdag: 12.30 - 20
Torsdag til lørdag: 12.30 - 23
Søndag: Lukket

Item language-switcher not registered or doesn't have a view.php file.

Adresse
Rubilee’s Escape House,
Rådhustorvet 5, 1. sal,
6400 Sønderborg

Tlf: 26 39 99 00
E-mail: rubilee@outlook.dk

Åbningstider
Mandag til onsdag: 12.30 - 20
Torsdag til lørdag: 12.30 - 23
Søndag: Lukket